Återförsäljare

Vi söker återförsäljare med flera egna regioner!

Har du svårt att få bort gammalt lim eller färg?
Eller har du en riktigt smutsig yta som är svår att få ren?
Då hittar du säkert någon produkt i vårt sortiment som passar för just ditt problemområde.
Våra produkter har flera olika användningsområden (bil, båt, hus, industri, skönhet och hantverk, klotter samt vård och omsorg).
Titta in i de kategorier som är relevant för dig eller ditt företag så hittar du säkert de produkter som kan användas för ditt behov.
Vi säljer och marknadsför primärt våra produkter via våra återförsäljare. Hittar du inte produkten i en butik nära dig, får du gärna höra av dig till oss så vi kan arbeta för att få ut produkten till en butik nära dig.
Tills vi utvecklat vårt återförsäljare nätverk får du gärna kontakta oss och köpa produkten direkt via vår försäljningsagent.
Är du återförsäljare och finner våra produkter intressanta är du välkommen att höra av dig till oss för mer information.
Om du inte hittar en produkt som passar dig eller ditt företag är du också välkommen att höra av dig med dina önskemål – vi söker ständigt att utveckla vårt sortiment med flera innovativa och gröna produkter

Mer information hittar du under respektive punkt nedan:

Hämta produktblad nedan:

Beställning:

Kontakta oss om du är intresserad av att beställa någon av dessa produkter.

KMI Green Products

Telefon: +46-46-70 63 02

Mail: info kmigreenproducts.com (@ i mellanrummet)

Eller nedan via vårt formulär: (kommer snart) tills dess:

Vi ber er att skicka ett e-post till oss med er beställning så återkommer vi med detaljer hur ni betalar ordern innan vi levererar önskade produkter.

KMI Green Products